TIME-LIMITED OFFER: SAVE UP TO SEK 1,000 

Prova 30 dagar riskfritt

En svensk uppfinning

Fri frakt

1162 Omdömen

Med ett knapptryck doftar hemmet som nytt

Ozoneair angriper luktens ursprung – och städar där du inte kommer åt.

Hus, bil eller båt? Om du kan känna doften, kan Ozoneair få bort den.

Placera. Klicka. Vänta. Minimalt krångel maximal luktsanering.

SE VÅRA MODELLER NU ⬇️

Över

40,000

sålda produkter

Ta städningen till nästa nivå

Du når inte alla skrymslen och vrår med traditionella städmetoder. Men Ozoneair fyller hela utrymmet med ozon som angriper källan till dålig lukt där den gömmer sig: under golvet, innanför väggar och i tyger och textilier.

The air you breathe matters

Säkrare

Inga gifter, kemikalier eller farliga ämnen används, bara naturliga komponenter i luften som du andas in varje dag.

The allergy sufferer’s best friend

Mer effektivt

Den mättar hela utrymmet och lämnar ingen flyktväg för dålig lukt och mögelsporer. Efter bara några timmar har du inget annat än helt frisk luft.

A fresher feeling

Billigare och snabbare

Andra rengöringsmetoder kan kräva mycket i både tid och pengar och det finns ingen garanti för att det kommer att fungera. Ozonair får jobbet gjort, garanterat.

For the sake of health

Enklare än din TV 

Placera bara maskinen i utrymmet och tryck på startknappen. Ozoneair fixar jobbet medan du fortsätter med din dag.

SE VÅRA MODELLER ⬇️

Prova 14 dagar riskfritt

Vilken lukt får dig att rynka på näsan?

Ozoneair fyller hela utrymmet med ozon. Ingen lukt kan fly från den. Några av de mest populära lukterna att ta bort listas nedan men som vi brukar säga: “Om du kan känna lukten, kan Ozoneair få bort den!”

Prova 14 dagar riskfritt

SE VÅRA MODELLER ⬇️

Arbetar på autopilot

Ozoneair fungerar helt automatiskt. Allt du behöver göra är att ange storleken på ytan som ska rengöras. När jobbet är klart stänger Ozoneair till och med av sig själv.

Testad och beprövad

Att Ozoneair verkligen har effekt påvisas av att den redan sålts i över 40 000 exemplar. Vi har räknat ut att den har rengjort över 1 miljon utrymmen. En beprövad teknik, med andra ord.

Använd överallt

Ozoneair kan användas överallt där obehagliga lukter lurar: kök, badrum, källare, garage, vind, krypgrund. Du kan till och med använda den i din båt, husvagn eller husbil.

Naturlig rengöring

Allt du behöver göra är att ange storleken på ytan som ska rengöras och trycka på start. Maskinen kommer att optimera behandlingen för ditt utrymme.

SE VÅRA MODELLER ⬇️

Prova 14 dagar riskfritt

1. Slå på din Ozoneair så att den kan fylla hela utrymmet med ozon. Så enkelt är det, du behöver inga tillsatser eller kemikalier.

2. Lämna utrymmet. Låt ozonet angripa de oönskade och skadliga föroreningarna. Möbler och elektronik kan lämnas kvar.

3. Ozoneair stänger av sig själv. Vänta 2 timmar så att ozonet omvandlas tillbaka till syre. Nu kan du njuta av den friska luften.

Revolutionerande teknik fungerar där annan misslyckas

Naturen använder ozon som rengöringsmedel för att hålla skadliga mikroorganismer och mögelsporer i schack. Den karakteristiska fräscha lukten efter ett åskväder är resultatet av ett stort utsläpp av ozon.

Ozoneairs patenterade teknologi använder samma naturliga princip för att ta bort dålig lukt och mögel från inomhusutrymmen. 

Alla obehagliga lukter, i vilket utrymme som helst, kan elimineras med Ozoneair - även skarpa lukter som inte kan tas bort med andra metoder.

Prova riskfritt i 14 dagar

SE VÅRA MODELLER ⬇️

"Traditionella rengöringsmetoder är inte effektiva eftersom rengöringsmedel inte når under golvet, innanför väggar och i tyger - där lukten gömmer sig."

Johan Lundberg, uppfinnaren bakom produkten.

Köp din Ozoneair idag!

Välj den modell som är bäst lämpad för dina behov.

Clean 30

3990 kr

Lämplig för:

Enstaka rum av medelstorlek som exempelvis ditt sovrum

Kapacitet:

Upp till 30 m2

LÄS MER NU ➜

4990 kr

Clean 60

5990 kr

Lämplig för:

Större rum eller öppna ytor som exempelvis ditt vardagsrum och kök

Kapacitet:

Upp till 60 m2

LÄS MER NU ➜

Bästsäljare

6990 kr

Clean 120

7990 kr

Lämplig för:

Hela ditt hem, kontor, offentliga utrymmen och kommersiellt bruk

Kapacitet:

Upp till 120 m2

LÄS MER NU ➜

8990 kr

Prova riskfritt i 14 dagar

SE VÅRA MODELLER

©OZONEAIR AB. ALL RIGHTS RESERVED.

Privacy Policy        |        Cookies Policy

 • Det känns som nystädat

  Jag köpte produkten på vinst och förlust och ställde den i stugan på landet. Efter bara några timmar var den unkna lukten borta, vilket var väldigt förvånande.

  Det enda jag behövde göra var att flytta den mellan rummen och trycka på star. Inom ett dygn blev det en märkbar skillnad i hela stugan, nästan som det vore nystädat. Nu har det gått en dryg månad och den dåliga lukten har ännu inte kommit tillbaka, det är som trolleri.

  Michael Swedberg
  Hägersten
 • Som att kliva in i ett nytt hus

  Varje gång vi kom till huset möttes vi av en unken lukt – en stark lukt som satte sig i kläderna och håret, men som också kunde få fäste i prylar, möbler, textilier och annan inredning.

  Jag fick tips om Ozoneair och bestämde mig för att prova. Lukten och luften känns helt annorlunda efteråt: frisk, fräsch och klar! Nu när vi kommer hit är det som att kliva in i ett nytt hus, det doftar som om det vore nybyggt. Det är rena rama trolleriet.

  Göran Lundgren
  Götinge
 • Lukterna som borttrollade

  Det lät för bra för att vara sant. Men hellre prova än att börja bryta upp golven och renovera. Miljön är en helt annan, som om det vore minutiöst städat och skurat. Det känns som att vi fått ett nytt hem – hela huset doftar fräscht, som nybyggt


  Nu vet jag att det här fungerar och jag kan varmt rekommendera Ozoneair till alla som vill bli av med lukter i sitt hem.

  Mikael Nilsson
  Töre
 • Som ett nytt hus

  Det luktade något när man kom hem, lite instängt och "gammalt". Jag läste om produkten Ozoneair och blev nyfiken.

  En enorm skillnad! Jag blev förvånad över effekten. Det doftade som om hela byggnaden badat i klorin – kliniskt rent och friskt. Det var som att komma till ett nytt hus, fantastiskt!
  Lotta Edman
  Visby

Hur används Ozoneair?

Ozoneair används för enskilda behandlingar som varar ett antal timmar och behöver därmed inte används kontinuerligt som en vanlig luftrenare.

Vilka förberedelser krävs innan produkten används?

Inga människor, djur eller växter ska befinna sig i utrymmet under pågående behandling. Inga övriga förberedelser krävs.

Vem står bakom produkten?

Ozoneair är en egenutvecklad patenterad svensk produkt som företaget med samma namn står bakom. Produkten är utvecklad i Luleå i nära samarbete forskare vid Luleå Tekniska Universitet.

Kan produkten köpas i någon fysisk butik?

Ja, Elon med dess 350 butiker säljer Ozoneair.

Tar Ozoneair bort möglet permanent?

Ozoneair tar bort befintligt mögel permanent men om inte det underliggande problemet, förhöjd luftfuktighet eller läckage åtgärdas kommer möglet och därmed lukten tillbaka med tiden.

Är ozon farligt?

Ozon är ett ämne som i koncentrationer högre än gällande gränsvärden inte är bra för hälsan. Produkten ska därför användas i ett utrymme där man inte vistas.

Fungerar det även mot djupt sittande lukter?

Ja, det kommer åt överallt. Ozoneair fyller upp hela utrymmet med ozon. Det sipprar in överallt, i springor och vrår. Även under golv, i väggar och tak. Alla lukter som du kan känna av har kontakt med luften och ozonet tar samma väg som luften för att ta bort dessa vid sin källa.

Kommer lukten tillbaka med tiden?

Ozoneair tar bort all lukten som finns i utrymmet där och då. Om lukten återintroduceras måste behandlingen upprepas. Om du exempelvis har problem med lukt i en sommarstuga eller husbil så räcker det oftast att behandla en gång varje vår. Detta då lukt uppkommer på nytt då de står ouppvärmt med bristfällig ventilation.

Frågor? Svar.

Tiotusentals nöjda kunder kan inte ha fel

Våra kunder säger "Utmärkt"

SE VÅRA MODELLER HÄR

Prova riskfritt i 14 dagar

Prova 

14

dagar

Prova riskfritt i 14 dagar

En svensk innovation

5 års garanti

Över 40 000 sålda

Eller om du inte ser din fråga här, ring oss på 0771-366 366 så besvarar vi den direkt!

A fresher feeling

Unken lukt

Utrymmen som är ouppvärmda på vintern eller dåligt ventilerade börjar lukta med tiden. Som du kanske har märkt försvinner inte lukten genom att vädra. Prova något som fungerar, prova Ozoneair!

A fresher feeling

Mögellukt

Mögel och den kännetecknande lukten är något alla vill undvika. Det indikerar vanligtvis på ett underliggande problem som potentiellt utgör en fara för din hälsa. Ozoneair tar bort lukterna, en gång för alla!

A fresher feeling

Brand/cigarettrök

Cigarettrök tränger in i tyger och väggar. Det irriterar näsa och svalg. Vissa tycker att det räcker med att måla om. Ett inpyrt utrymme blir helt luktfritt med Ozoneair!

A fresher feeling

Djur/urinlukt

Vi gillar dem men de sprider lukt, oavsett om det är i hemmet eller i bilen. Ibland inträffar också olyckor. Rengöringsmedel fungerar helt enkelt inte tillräckligt bra. Ozoneair når till och med under dina golv och tar bort alla spår av lukten!

En norrländsk uppfinning

Ozoneair har utvecklats i Luleå tillsammans med forskare vid Luleå tekniska universitet och använder patenterad teknik för att städa ditt hem. En svensk innovation helt enkelt.

KÄND FRÅN:

Luktborttagning med garanti 

Testa din helt egen Ozoneair i 14 dagar riskfritt och försäkra dig om hur effektiv denna innovativa produkt är!